Kultura

I dalje u bloku, samo nosimo Amiri

Ko je Mike Amiri, čovek koji je od farmerki napravio statusni simbol, izgradio imperiju i obukao Travisa Kelcea u šljokice

/ Danny Mahoney/Wynn Las Vegas/Mega
feb 13 2024, 05:00

Podeli

Bio je to fashion trenutak kakav niko od ovogodišnjeg Super Bowla očekivao. Travis Kelce, nepobitni heroj najameričkije od svih sportskih tradicija i jedna polovina trenutno najogovaranijeg celeb para na planeti, ušetao je u Allegiant Stadium odeven ne samo u dizajerke krpe, već one napravljene specijalno za njega – po želji i meri. Verovatno ste videli snimak – ova gromada od čoveka pojavljuje se pred fotoreporterima sijajući jače od Las Vegasa gde se utakmica održava.

Sve u vezi Travisa ovih dana, na širem planu popularne kulture i show biz trivije, deluje nepojmljivo veliko – on je jedno od najvećih imena na najvećoj utakmici u sezoni koji će sa tribina gledati njegova devojka Taylor Swift, trenutno verovatno najslavljenija žena na globalnoj muzičkoj sceni. Sve oči su uprte u njega jer je čak i njegova frizura postala tema konverzacije na društvenim mrežama, pa je nekako bilo očekivano da ovaj ulazak mora biti izvan uobičajene offduty uniforme profesionalnih sportista.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price