Kultura

I dalje u bloku, samo nosimo Amiri

Ko je Mike Amiri, čovek koji je od farmerki napravio statusni simbol, izgradio imperiju i obukao Travisa Kelcea u šljokice

/ Danny Mahoney/Wynn Las Vegas/Mega
feb 13 2024, 05:00

Podeli

Bio je to fashion trenutak kakav niko od ovogodišnjeg Super Bowla očekivao. Travis Kelce, nepobitni heroj najameričkije od svih sportskih tradicija i jedna polovina trenutno najogovaranijeg celeb para na planeti, ušetao je u Allegiant Stadium odeven ne samo u dizajerke krpe, već one napravljene specijalno za njega – po želji i meri. Verovatno ste videli snimak – ova gromada od čoveka pojavljuje se pred fotoreporterima sijajući jače od Las Vegasa gde se utakmica održava.

Sve u vezi Travisa ovih dana, na širem planu popularne kulture i show biz trivije, deluje nepojmljivo veliko – on je jedno od najvećih imena na najvećoj utakmici u sezoni koji će sa tribina gledati njegova devojka Taylor Swift, trenutno verovatno najslavljenija žena na globalnoj muzičkoj sceni. Sve oči su uprte u njega jer je čak i njegova frizura postala tema konverzacije na društvenim mrežama, pa je nekako bilo očekivano da ovaj ulazak mora biti izvan uobičajene offduty uniforme profesionalnih sportista.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price