Uslovi i prava korišćenja sajta Velikerpriče.com  

Opšti uslovi korišćenja

Posetom ili kupovinom pretplate sajtu velikeprice.com prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u ovom tekstu.

Molimo da ih pažljivo pročitate i upoznate se svim pravilima koja se primenjuju i važe u korišćenju sajta i kupovini artikala.

Sajt velikeprice.com zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune Uslova korišćenja.

Komunikacija elektronskim putem

Posetom sajta velikeprice.com ili komunikacijom preko email poruke smatra se da komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem ovih Uslova korišćenja saglasniste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Komunikacija sa naše strane prema korisnicima vršie se putem elektronske pošte ili obaveštenjima objavljenima na ovom sajtu.

 

Izjava o zaštiti privatnosti

velikeprice.com se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca i posetilaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Korisnici imaju mogućnost u svakom trenutku da zatraže da se da se njihovi podaci izbrišu iz naših baza, kao i sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi koji su na bilo koji način uključeni u funkcionisanje sajta velikeprice.com (uključujući sve poslovne partnere) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Više o politici privatnosti pročitajte ovde.

Posetioci

Lažno predstavljanje i unošenje tuđe email adrese nije dozvoljeno. Protiv takvih aktivnosti može se pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

 

Opisi proizvoda (pretplate)

Nastojaćemo da sve proizvode opišemo što je tačnije moguće. Ne garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100 odsto tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Fotografije proizvoda su informativnog karaktera.

Cene pretplate

Korisnici sajta velikeprice.com imaju mogućnost da se pretplate na sve sadržaje sajta. Sve cene pretplata navedene su sa uračunatim porezima.

Pretplate se obnavljaju automatski. Automatska pretplata se može isključiti u korisničkom panelu.

Obavezujemo se da ćemo prihvatiti svaku automatsku naplatu naplatiti po aktuelnoj ceni za izabranu pretplatu. Godišnje pretplate se naplaćuju po popustu koji je aktuelan na stranici pretplata na sajtu Velike priče.

Promena podataka na sajtu

Sajt velikeprice.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Napomena

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba, ukoliko se ustanovi, biće u najkraćem periodu zamenjena drugom odgovarajućom odredbom.

Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez pismenog odobrenja velikeprice.com

Način plaćanja

Prilikom postupka naručivanja pretplate možete da odaberete plaćanje karticom putem specijalizovanih bezbednih platformi Stripe i Paypal.

Ukoliko iz bilo kog razloga plaćanje ne može da se izvrši bićete odmah obavšteni o tome, kako bi plaćanje mogli ukoliko želite da izvršite na drugi način.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na njihovim stranicama.

Više o politici reklamacija pročitajte OVDE.

AUTORSKA PRAVA

Sajt Velikeprice.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

 PRAVO NA IZMENE SADRŽAJA I USLUGA

Sajt velikeprice.com zadržava pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na portalu bez prethodne najave.

 ZAŠTITA PRIVATNOSTI 

Podatke iz procesa registracije (ime, mail adresa, datum rođenja), te ostale podatke o korisniku, nećemo davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom. U svakom trenutku pokušavamo da obezbedimo da se lični podaci naših korisnika obrađuju u skladu sa važećim odredbama zakonskih propisa kao i u skladu sa važećim odredbama direktive Evropske unije. Naša Politika privatnosti omogućava Vam da saznate kako obrađujemo lične podatke korisnika naših usluga, u svojstvu korisnika sajtova i aplikacija, a pre svega: ko je administrator vaših ličnih podataka, koje podatke obrađujemo, u koju svrhu i po kom osnovu obrađujemo podatke, koliko dugo procesuiramo podatke, koja su prava naših korisnika u smislu obrade ličnih podataka, sa kim delimo podatke.

Administrator ličnih podataka

Administrator vaših ličnih podataka je velikeprice.com, čiji sajt ili aplikaciju koristite.

Kako da nas kontaktirae u vezi sa ličnim podacima?

Za obradu vaših ličnih podataka i sprovođenje vaših prava vezanih za obradu, možete se obratiti na sledeću adresu: e-mail: redakcija@velikeprice.com i velikeprice@gmail.com  

Koliko dugo obrađujemo podatke?

Vaši podaci će biti obrađivani sve dok postoji legitimni interes za njihovu obradu, odnosno: – u slučaju davanja saglasnosti do trenutka opoziva saglasnosti za obradu, ograničenja ili druge radnje kojom se ograničava data saglasnost, – u slučaju potrebe da se Vaši podaci koriste za realizaciju ugovora, – ako je osnov za obradu podataka naš legitimni interes, i to do podnošenja prigovora ili opoziva saglasnosti, – za poreske i računovodstvene svrhe u meri i u roku, koji je u skladu sa drugim važećim propisima.

Koja su prava naših korisnika u slučaju obrade ličnih podataka?

U skladu sa odredbama Opšte Uredbe o zaštiti ličnih podataka (Uredbe Evropskog parlamenta i Saveta /EU/ 2016/679 koja se primenjuje od 25.05.2018. godine), korisnik ima sledeća prava u odnosu na obradu ličnih podataka sa naše strane, uključujući i obradu ličnih podataka i od strane naših pouzdanih partnera: – pravo pristupa svojim podacima, uključujući i dobijanje kopije podataka, – pravo na zahtevanje ispravke podataka, – pravo na brisanje podataka, – pravo na podnošenje žalbe nadzornom organu za zaštitu ličnih podataka, – pravo ograničavanja obrade podataka. Ako se Vaši podaci obrađuju na osnovu saglasnosti, imate pravo da opozovete Vašu prethodno datu saglasnost. Opoziv saglasnosti ne utiče na zakonitost obrade koja je izvršena na osnovu saglasnosti pre Vašeg opoziva. Ako se Vaši podaci obrađuju na osnovu saglasnosti ili u svrhu ugovora (potrebnog za pružanje usluge), imate pravo na prenos ličnih podataka. U cilju ostvarivanja Vaših gore navedenih prava, možete nam se sa obrazloženim zahtevom obratiti na: redakcija@velikeprice.com.

Sa kim delimo podatke?

Vaši podaci mogu biti preneti našim pouzdanim partnerima koji obrađuju lične podatke u naše ime, uključujući provajdere IT, marketinške agencije kao i druge naše pouzdane partnere. U slučaju prenosa podataka, mi ćemo zahtevati da naši pouzdani partneri čuvaju tajnost i bezbednost podataka kao i da sprovedu odgovarajuće mere kako bi se obezbedila zaštita podataka o ličnosti. Vaši podaci mogu biti prosleđeni i drugim privrednim subjektima koji su ovlašćeni za obradu podataka na osnovu važećih zakona.

Prenos podataka izvan EEA

Naši partneri su registrovani u državama Evropskog ekonomskog područja (EEA) ili u Švajcarskoj, odnosno u državama koje ispunjavaju odgovarajući nivo zaštite podataka o ličnosti. Neki naši pouzdani partneri, npr. Google, nalaze se izvan EEA. U vezi sa prenosom vaših podataka izvan EEA, partneri garantuju da pružaju garanciju visokog nivoa zaštite ličnih podataka. Politika kolačića za internet sajtove i aplikacije Na našim sajtovima i aplikacijama koristimo internet oznake, kao što su datoteke, npr. kolačići ili lokalna skladištenja, prikupljanje i obrada podataka o ličnosti za personalizaciju sadržaja i oglasa kao i analizu saobraćaja na sajtovima, aplikacijama i internetu. Na ovaj način, ovu tehnologiju koriste i naši pouzdani partneri koji takođe žele da plasirani oglasi odgovaraju Vašim potrebama.

Više o politici privatnosti pročitajte ovde.

Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ako se ne slažete sa upotrebom kolačića ili sličnih tehnologija, ili želite da ograničite obim korišćenja kolačića i sličnih tehnologija, možete da promenite postavke na odgovarajući način.

Šta su kolačići?

Kolačić je jednostavna tekstualna datoteka koja se čuva u veb pretraživaču dok korisnik pregleda neki veb sajt. Kolačići obično sadrže naziv sajta sa kojeg korisnik posećuje sajt, i postojanje kolačića generiše jedinstveni broj koji se koristi za identifikaciju pretraživača za koje je potrebna veza sa sajtom. Ovom politikom, informacija o kolačićima se mogu primenjivati i na druge slične tehnologije. Druge slične tehnologije, koriste se kako bi se osiguralo optimalno korišćenje Vaših podataka, na primer, lokalno skladištenje, koje se koristi za čuvanje podataka snimljenih tokom korišćenja usluga u posebnom delu (memorija pretraživača). Pristup podacima u Lokalnom skladištu se može dobiti samo na veb lokaciji, sa koje su podaci sačuvani u pretraživaču. Podaci u Lokalnom skladištu čuvaju se i nakon što je pretraživač zatvoren.

U koju svrhu koristimo kolačiće ili druge slične tehnologije?

– da naše veb stranice i aplikacije funkcionišu brže i da se lakše koriste, – u cilju optimizacije sadržaja kao i za odgovarajuće plasiranje reklamnih poruka, u skladu sa očekivanjima i interesovanjima Korisnika, – u cilju prikupljanja statistika koje nam omogućavaju da razumemo kako se koriste veb lokacije (uključujući usluge naše aplikacije) i u cilju unapređenja funkcionalnosti i sadržaja. Za šta i kako se koriste kolačići: Kolačići se koriste u cilju identifikacije prijavljenog korisnika, a u svrhu prikazivanja relevantnih informacija koje odgovaraju interesovanjima korisnika.

Unapređenje funkcionalnosti

Pamćenje Vaših podešavanja i izbora (npr. Korisničko ime, region u kome se nalazite, preferencije, jezik i istorija komunikacije) sa ciljem da Vam pružimo više relevantnih sadržaja i usluga. Takođe, kolačići Vam omogućavaju da gledate video zapise i koristite alate sa društvenih mreža, i pružaju Vam pomoć pri popunjavanju formulara.

Reklamne poruke

Prikupljanjem podataka može se dogoditi da vam isporučujemo one oglasne poruke koje su zasnovane na Vašoj aktivnosti, Vašim interesovanjima, navikama, a istovremeno vodimo računa da se ista reklamna poruka bezrazložno ne ponavlja, sve u cilju neophodne analitike i merenja. Kako bi se optimalno predstavila reklamna poruka određenoj ciljnoj grupi korisnika, postoji mogućnost da Vaše podatke koristimo i u delu koji se odnosi na veb istoriju, kao i geolokacijski i demografski podaci. Vaši podaci mogu da se ukrštaju sa demografskim podacima koje ste nam ranije ostavili prilikom registracije za naše usluge. Objedinjeni podaci se prikupljaju tako da lična identifikacija korisnika nije moguća, s tim da takvi podaci mogu biti korišćeni. Reklamni kolačići takođe omogućavaju merenje efikasnosti reklamnih kampanja.

Da li koristimo kolačiće ili slične tehnologije trećih lica?

Da, možete da primate kolačiće od naših pouzdanih partnera.

Ciljevi naših pouzdanih partnera:

Naši pouzdani partneri mogu da koriste kolačiće ili druge slične tehnologije kako bi utvrdili da li su prikazali određenu reklamu, ili u cilju prikupljanja podataka o tome kako korisnici reaguju na prikazane oglase. Naši pouzdani partneri takođe mogu, na osnovu saglasnosti korisnika, prilagoditi prikazane oglase interesovanjima korisnika, utvrdivši ih na osnovu informacija koje su nam dostavljene od strane korisnika. Ako je korisnik dao saglasnost, ove informacije mogu biti korišćene i u dalje marketinške svrhe naših pouzdanih partnera koji prikazuju ili naručuju oglas na internetu. U ove svrhe, mi takođe možemo sarađivati sa pouzdanim partnerima kako bismo prikazali Korisniku oglas na našim proizvodima ili na drugim sajtovima, nakon što korisnik poseti određenu stranicu ili aplikaciju. Pored lokalnih tehnologija za skladištenje, naše veb stranice (uključujući i veb lokacije) mogu takođe koristiti i druge tehnologije i tehnička rešenja za pristup podacima sačuvanim u pretraživaču / terminalskoj opremi, a koji su neophodni za korišćenje veb stranica. Takođe koristimo analitički softver trećih lica (na primer Google analitiku) koji postavlja korisničke kodove na korisničkom terminalnom uređaju, za prikupljanje korisničkih podataka.

Više o politici upravljanja kolačićima pročitajte OVDE.

Velike price