Svift i Kelsi
Kultura Sport

Tejlor Svift je veća sila od najpopularnijeg sporta

Da, ona je Travisa Kelsija stavila na mapu

Svift i Kelsi Svift i Kelsi / Ilustracija Velike priče
okt 20 2023, 05:00

Podeli

U svakoj poštenoj kući u kojoj se gleda fudbal i sluša pop muzika već se o tome uveliko bilo raspredalo i pre te večeri 24. septembra na stadionu Erouhed koja je srušila internet; neko je – vrlo smišljeno i tendenciozno, po svoj prilici – odavno bio dojavio medijima da se njih dvoje “neobavezno druže”, mada je sve i dalje ličilo na zajebanciju braće Kelsi. Onu kada su u podkastu “New Heights” koji zajedno hostuju počeli da pričaju o Trevisovom pokušaju da Tejlor Svift, u julu kada je u okviru svoje turneje Eras održala koncert upravo na Erouhedu, pokloni narukvicu prijateljstva na koju je nanizao svoj broj telefona. Zvučalo je intrigantno, ali je još više zvučalo smešno.

Kelsi ipak nije odustajao. Posle nekoliko aluzija na Tejlor koje su američki komentatori jedva dočekali da ispale u okršaju Čifsa i Džeksonvil Jaguarsa (“Kelce finds a blank space for the score”), otišao je u “The Pat McAfee Show” u kojem je rekao da je pozvao Tejlor da vidi kako on dominira Erouhedom i u svakakvim bespućima interneta, a naročito onima u kojima Swifties fanatično seciraju Tejlorin život, posebice ljubavni, tajt-end Kanzas Siti Čifsa odmah se našao na radaru svih poznavalaca pop kulture.

Stvar je u tom trenutku još uvek izgledala pomalo suludo i jer stasiti punokrvni Amerikanci sa jakom vilicom, brkovima i energijom zlatnog retrivera apsolutno nikada nisu bili njen tip; njeni bivši momci Džo Alvin, Tom Hidlston, Kalvin Haris, Hari Stajls, pa čak i nesrećni Meti Hili, izvesno su i previše ličili jedni na druge, ali nijedan nikako i nimalo i nikada nije ličio na Trevisa Kelsija.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price