JESI LI VIDEO OVO?

Mi imamo Svetog Savu a vi Svetog Duju

Zaokružili su jednog navijača koji uopšte ne liči na današnjeg Vučića i napisali da je to Vučić. Potom sam ja uočio jednog navijača koji uopšte ne liči na današnjeg mene, i setio se da sam to u stvari ja

/ Fotografija: Tempo/Privatna arhiva Draže Petrovića
sep 07 2023, 05:00

Podeli

Ante Tomić i Dragoljub Draža Petrović se na sajtu Velike priče dopisuju u novoj kolumni “Jesi li video ovo?”

***

Velečasni Tomiću,

Kad smo već kod navijača i njihove uloge u našim slabašno razvijenim demokratijama, moram ti priznati nešto što sam još odavno priznao na stranicama našeg tjednika Nedeljnik – pred kraj osamdesetih, u okviru poznate muške bubuljičave discipline zvane – užasi puberteta – bio sam strastveni putujući navijač Zvezde, baš ko ovi Bed blu bojsi koji su putovali hiljadama kilometara do Atine da bi ispali totalne budale.

U ta davna vremena i meni je to veoma uspešno polazilo za rukom – potegnem svojom voljom na dalek put samo da bih ispao totalna budala. Zato to nerado upisujem u CV jer nisam baš tolika budala.

Mada, tebi ću ispričati, druže Ante…

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price