Kultura

Na kraju ostaju samo zmajevi

"House of the Dragon", naročito nakon "Game of Thrones", nije ona dramska poslastica kojom sebe častite nedeljom/ponedeljkom uveče

/ LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia
avg 08 2024, 06:24

Podeli

Ukucao sam u Google pretragu: “dosada definicija”. Google je izbacio sledeći tekst: Dosada je stanje neuključenosti u sadržaje koji okružuju ličnost. Praćena je rasutom pažnjom, osećanjem nestrpljivosti i nezadovoljstva, težnjom da se izbegnu uslovi koji ne pružaju mogućnost za psihološko vezivanje.

Druga sezona “House of the Dragon”, koja je prikvel “Game of Thrones”, bila je veoma dosadna. Junaci i dešavanja kontinuirano su doprinosili stanju moje neuključenosti u sve što se u seriji dešava. Moja pažnja bila je podjednako rasuta oko TV ekrana koliko i po ekranu.

Osećao sam neprekidno nestrpljenje da nešto počne da se dešava ili da se nešto krupno desi, a zapravo sam sve vreme bio poprilično nezadovoljan onim što se kao dešava. Usled svega toga poprilično sam siguran da se psihološki nisam vezao ni za jedan jedini lik u ovoj seriji. A to sve zajedno nije baš dobro, složićete se?

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price