Predizborni spot Jovana Radulovića
Politika

Najlošija fora predsedničkih izbora u Crnoj Gori

Kakva je bila uloga "influensera" u predizbornoj kampanji i da li je neko mnogo moćniji ovog puta stajao iza "smiješnih" postova na TikToku i Instagramu?

Predizborni spot Jovana Radulovića Predizborni spot Jovana Radulovića / Screenshot
mar 31 2023, 07:01

Podeli

Istraživala Ana Ćosić

Sve je počelo onim snimkom iz kafane sa Novakom Đokovićem. Ili je taj snimak bio samo potvrda? Jodžirove fore sve mogu da prežive.

Jedan od najpopularnijih crnogorskih influensera, koji se proslavio pričanjem viceva i pravljenjem tiktokovskih fora sa svojom porodicom, ume – i to mu niko ne može osporiti – da privuče pažnju. To mu je prethodnih godina na društvenim mrežama donelo značajan broj pratilaca, pa je Radulović (Jovan Radulović njegovo je pravo ime) u tome prepoznao potencijal. Ili je to bio neko drugi, neko ko sa velikim političkim iskustvom dobro prepoznaje potencijale.

Tako se Jodžir našao u izbornoj kampanji i prvom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori, a svoju ulogu obavlja i u samom finišu kampanje.

Ovo je priča o još jednoj Jodžirovoj fori, za koju ovoga puta nije sigurno da li će uspeti. I najlošijoj fori predsedničkih izbora u Crnoj Gori, u produkciji čoveka čije fore preživljavaju već 30 godina.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price