Kultura

Kad se britanski princ zaljubi u sina američke predsednice

Romantična komedija "Red, White and Royal Blue" (Amazon Prime) ovih dana se ne skida iz trendinga... iako nije baš "običan" rom-kom

/ Posredstvom LMK / Landmark / Profimedia
avg 21 2023, 05:00

Podeli

“Da li je to Santal33?” – reći će engleski princ sinu američke predsednice dok leže sakriveni na podu pretrpane ostave, sa izvesnom seksualnom tenzijom u vazduhu. Scena toliko kemp, da skoro i ne vapi za kontekstom, ipak nije iz neke elaborativne reklame za famozni Le Labo miris – već jedan od ključnih momenata sasvim (ne)obične romantične komedije “Red, White and Royal Blue” koja se ovih dana ne skida iz trendinga.

Priča o zatelebanosti visokog rizika postala je svetski broj jedan u gledanosti na platformi Amazon Prime iz čije je produkcije, te na društvenim mrežama premašila pređašnju izvanrednu popularnost istoimene knjige.

Momenat koji će biti katalizator ovome (a koji će vam verovatno iskočiti u milion kadrova ako guglate “Red, White and Royal Blue”) – te iste dve đuvegije, u svojim najsvečanijim smoking odelima, vidimo na podu palate umazane ostacima krema i patišpanja džinovske svadbene torte. No, da ne spojlujemo previše…

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price