Ejdan i Keri
Kultura

Ejdanovo vaskrsnuće. Da li je Zverka stvarno bio greška?

Glavno pitanje posle šest sezona bilo je, s kim će Keri završiti? Dve decenije kasnije, autori serije And Just Like That postavili su isto pitanje pred nas

Ejdan i Keri Ejdan i Keri / HBO Max / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
avg 09 2023, 05:00

Podeli

I bi Ejdan.

Pre dvadesetak godina, bio je to samo dobar, zgodan momak kojem je Keri Bredšo slomila srce dvaput zbog Zverke. Nije postojala opcija da se junakinja Seksa i grada vrati staroj ljubavi, prosto jer se oženio i izgradio porodicu (jer nije brakolomnica, kako kaže Majkl Patrik King, hmmm), bile su tu neke druge mogućnosti. Niste morali da gledate seriju da biste znali fabulu ili likove, bila je toliko popularna da su producenti odlučili da se snimi nekoliko varijanti kraja kako ishod ne bi procureo u javnost, i da bi izabrali najbolji kraj. Glavno pitanje posle šest sezona bilo je, s kim će Keri završiti?

Dvadeset godina nakon tog kraja, nekako je isto pitanje promolilo glavu u nastavku pod nazivom And Just Like That, u drugoj sezoni. U njemu je Bredšo, njujorška kolumnistkinja koja obožava cipele i cigarete, ponovo na raskršću ljubavi, ovoga puta sa Ejdanom. Doduše, pitanje je malo neprijatno postavljeno. Da li je Zverka tj. Mr Big – muž kojeg je u nastavku sahranila (pošto glavni glumac nije više želeo da učestvuje u agoniji) – bio pogrešan izbor? Da li je Ejdan bio taj?

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price