I tek tako, seks i grad
Kultura

“And Just Like That” nije fer prema svojim likovima (i to nema veze sa Samantom)

Generacija Z već ima svoju Keri Bredšo, a to je Emili u Parizu. Njoj ne treba Keri Bredšo sa svojom "nebelom” prijateljicom

I tek tako, seks i grad I tek tako, seks i grad / Ilustracija Velike priče
jun 10 2023, 05:00

Podeli

“Možda je godišnjica srebrna, ali će uspomene koje imamo uvek biti zlatne”, napisala je Sara Džesika Parker u opisu fotografije čuvene ogrlice “Keri” koju je okačila na svoj Instagram profil kako bi obeležila 25 godina od početka emitovanja serije “Seks i grad”.

Da, 25. Još uvek se nije desio 11. septembar, a glumci su se i pre (skoro pa) kenselovanog Frenka Andervuda obraćali gledaocima u kameru i kao građani i građanke Njujorka različitog socijalnog statusa govorili o svojim uspešnim i manje uspešnim dejtovima i životu u velikom gradu.

Šest sezona dakle, pratili smo različite tipove veza četiri najbolje prijateljice: Samante Džouns, Mirande Hobs, Šarlot Jork i Keri Bredšo. A onda je Serija koja je milenijalsima (češće milenijalkama) jedna od dva ostvarenja na koje pomisle kada čuju onaj čuveni HBO intro (drugo ostvarenje su, po mom osećaju “Sopranovi”) 2021. godina dobila nastavak u vidu ne baš dobro prihvaćenog nastavka “I tek tako”.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price