JESI LI VIDEO OVO?

Gužva u Aleji pola zaslužnih građana

Kako sam došao na ideju da stavimo druga Tita u zamrzivač sandučar?

/ Ilustracija VP / Profimedia
apr 17 2024, 05:00

Podeli

Ante Tomić i Dragoljub Draža Petrović se na sajtu Velike priče dopisuju u kolumni “Jesi li video ovo?”

***

Zaslužni građanine Tomiću,

Ima ovde jedan narodni pevač koji je svojevremeno pričao da je, kada mu je umrla supruga, tri dana ženu držao u zamrzivaču, jer je u svom motelu tog vikenda imao zakazane dve svadbe, pa da mu ne bi propale tezge, rešio je da životnu saputnicu duboko zamrzne i odloženo isprati na onaj svet, kada se za to steknu uslovi.

Dok je supruga na 200 metara od motela bila u zamrzivaču, tamo su dva dana tulumarili svatovi i lepili ucveljenom pevaču 100 evra na čelo, razbijali čaše i peli se na stolove.

Kada su slavlja prošla, pevač je ženu izvadio iz zamrzivača i sahranio je kako je i red.

Taj sistem odlaganja smrti za tri dana je sasvim opravdan u datim okolnostima, međutim, ovih dana u Srbiji dešava se da mnogi zaslužni građani razmišljaju kako da – pod A – ubrzaju svoj odlazak u večna lovišta – ili ga – pod B – odlože na neodređeno, jer je prvi čovek Beograda Aleksandar Šapić izjavio da je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju ostalo još samo 19 mesta do popunjavanja svih kapaciteta te elitne parcele.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price