Pilule koje ne čine čuda
Pronađeno u prevodu

Posle velnes prevara moraćete da se javite lekaru ili farmaceutu

Predobro da bi bilo istinito

Pilule koje ne čine čuda Pilule koje ne čine čuda / Freepik/Velike priče
avg 15 2023, 11:09

Podeli

Ne možete proći kroz prodavnicu ili apoteku, a da vam za oko ne zapadne upadljiva etiketa nekog proizvoda. Još ukoliko on može da pomogne vašem zdavlju, nema sumnje da ćete barem zastati pored rafa na kom se nalazi taj proizvod. Na primer, na polici sa napicima, možete pronaći “probiotske” sokove koji su, navodno, dobri za “zdravlje creva”.

A tu su i oni napici koji će vas brzo učiniti vitkim. Na odeljenju za lepotu i negu, videćete “medicinske” serume, “probiotske” kreme za lice i tretmane za “detoksikaciju kože”. Ulja, umivalice, mazalice, tonike, losione, pilinge, okoloočne kreme… Kada dođete do odeljenja sa dodacima ishrani, obećavaju vam, izmeđ uostalog i “podršku imunitetu”, “balans hormona” i “poboljšanje energije”.

I priznajte sebi, sigurno bar jednom niste mogli da odolite zanimljivoj etiketi ili svim blagodetima koje vam proizvod obećava.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price