Seks i grad
Kultura

Zašto “And just like that” nikada neće biti “Seks i grad”

Čak ni sada, kad se Samantha navodno vraća. I zašto je to zapravo dobro

Seks i grad Seks i grad / MAX NASH / AFP / Profimedia
jun 05 2023, 04:00

Podeli

Ona stara “mišljenje je kao dupe, svako ga ima” u 2023. se najbolje može primeniti na reboot jedne od najfascinantnijih franšiza od kad je televizije.

Čini se da smo do kraja poslednje epizode prve sezone “I tek tako” čuli baš svako random razmišljanje o tome da li je Seksa u gradu premalo, u koju Excel kolonu možemo da udenemo nebinarni flert, postoji li prisilna politička korektnost – i šta se “koj’ moj” desilo sa Stivom?

Vascela onlajn diskusija o tome da li je to sve samo “woke sprdnja” i u kojoj meri može uopšte da se posmatra kao punopravni naslednik “Seks i grada”, u kome (zaključiće TV teoretičari i oni koji nisu, ali se tako osećaju) ima više spavanja nego snošaja, zamrla je tek kad je Kim Catrall obećala da će se njena Samantha vratiti. Doduše samo u jednoj sceni tokom druge sezone koja počinje sa prikazivanjem ovog leta (zvaničan početak sezone je u drugoj polovini juna, ali se ta epizoda neće emitovati pre avgusta).

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price