Robi Vilijams je ogolio dušu u novom dokumentarcu koji se prikazuje na striming platformi Netflix
Kultura

Ko je pravi Robbie Williams?

Najava za Netflixov doku-serijal prizor je pevača kroz slojeve vandalizovanih postera. To je vizuelna metafora za ljušturu koju je Robbie u (pre)više navrata pokušao da probije

Robi Vilijams je ogolio dušu u novom dokumentarcu koji se prikazuje na striming platformi Netflix / Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
nov 15 2023, 11:30

Podeli

“Ovo je nešto što bi jedino trebalo da radite na kapijama raja pred Svetim Petrom – taj pogled unazad na svoj život. Mnogo emocija treba raspakovati dok gledam sebe kroz sve te godine. Ne znam da li je to nešto što ljudi uopšte treba da čine.”

Sve gore navedeno izgovara Robbie Williams, dok sedi na krevetu u svom idilično raštrkanom kalifornijskom domu. Povod je Netflixov dokumentarac iz četiri dela, u kome pratimo kako ovaj enfant terrible jednog od najpopularnijih dečačkih bendova prerasta u problematičnu pop zvezdu blaženo nesvesnu sopstvene talije. No, ono što ovu striming biografiju razlikuje od svih ostalih (ko je rekao “Beckham”?), to je da Robbie tu transverzalu – i njen epilog – prati i komentariše sa nama, gledaocima.

I dobro de, što to radi u potkošulji i slip gaćama, mada ovaj kanda neobičan odevni izbor za subjekta doku-serije samo potcrtava taj njegov trejdmark egzibicionizam na koji smo navikli. Jer, baš kao i spot za “Rock DJ” iz dvehiljadite u kome je Robbie (uz pomoć za to vreme zapanjujuće dobre animacije) ogolio najsitnija crevca, ovaj Netflix uradak samo fercera zato što nikada ne možete da pretpostavite šta će Robbie sledeće da uradi.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price