Keri i Ejdan
Kultura

Da li je Keri Ejdanova Zverka?

U drugoj sezoni se pojavio Ejdan i Keri se posle tri dana pitala da li je Zverka bio velika greška. U kontekstu savremenog pogleda na ljudske odnose – gotovo sigurno je odgovor: da

Keri i Ejdan Keri i Ejdan / HBO Max / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
avg 12 2023, 05:00

Podeli

Ima ta scena u originalnoj seriji “Seks i grad”, kad Keri Bredšo dođe sa beretkom, “maskirana u Francuskinju” da hranom iz Mekdonaldsa odobrovolji čoveka kome će se iznova i iznova vraćati.

Svi se fanovi sećaju nje u crvenoj haljini koja (doskoro) muškarcu svog života objašnjava da njihova veza može funkcionisati i na daljinu, a onda nakon par rečenica ponudi da se u nekom trenutku preseli u Pariz.

Zverka (doskoro muškarac njenog života, prim. aut.) joj tada skrene pažnju na to da bi selidba bila isključivo zbog nje same, a ne zbog njih dvoje kao para. Keri tada izgovori onu čuvenu repliku, taj toliko puta napisani Facebook status (iz vremena dok su se još pisali Facebook statusi) koji govori o tome kako je Zverka, iz straha od vezivanja, između njih dvoje rešio da postavi – OKEAN. I svaka osoba koja je bivala u nekakvom odnosu, za koji smo kasnije naučili da se zove toksičan, imala je taj status u originalu: “This is about us getting closer, and you are getting so freaked out that you have to put ocean between us.”

A to je tek prva u nizu velikih svađa i to je tek prvi u nizu Facebook statusa iz serije “Seks i grad”.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price