JESI LI VIDEO OVO?

Doktor Nestor, superstar paranormalne Srbije

Konačno imamo profesora medicine koji će da objasni Srbiju teorijama zavere i izleči Srbiju paranormalnim metodama. Svi pokušaji sa konvencionalnim načinima lečenja, ovde su, moj Tomiću, slavno propali. I sve će nas više biti van zemlje, gde je i inače mesto vanzemaljcima

Ilustracija VP
dec 27 2023, 10:47

Podeli

Ante Tomić i Dragoljub Draža Petrović se na sajtu Velike priče dopisuju u novoj kolumni “Jesi li video ovo?”

***

Prijatelju Ante,

Verovatno si primetio da je u Srbiji na poslednjim izborima autsajdersko iznenađenje bio neki doktor Branimir Nestorović, lider pokreta “MI – glas iz naroda”, mada bi pre trebalo da se zovu “MI – glas iz svemira” imajući u vidu da je tu okupljena ŠŠLLBB ekipa – ima šašavih šalabajzera, ima labilnih lelemuda a ima bogami i bogomdanih bogobojažljivaca.

Taj popularni doktor Nestor, kako to biblijski zvuči, bio je dobar i ugledan pedijatar, pulmolog i alergolog, omiljen među pacijentima, dok ga iz ambulante nije izvukao Aleksandar Vučić na konferenciju za štampu kada je počela korona i onda je ovaj postao superstar paranormalne Srbije s pravom glasa.

A to je postao pošto je odmah na toj prvoj konferenciji za štampu, tik ispred Vučića, novinarima objasnio da korona postoji samo na Fejsbuku, a korisnici Instagrama i Tvitera su samo radosno kriknuli što će da prežive jer tamo izgleda korone nema; i rekao je da narod koji je preživeo bombardovanje ne treba da se plaši najsmešnijeg virusa u istoriji čovečanstva, a preživeli od bombardovanja su samo radosno kriknuli; i da žene odmah treba da idu u šoping u Milano jer su tamo pale cene kako kod Gučija tako i kod Versaćija. Posle korone je na jednom beogradskom zidu osvanuo grafit: “Je*o vas šoping u Milanu” koji mora da je napisala neka od onih žena koje su krenule u Milano usred pomora od korone u Italiji. I ovde je usledio pomor ali je oko 4,7 odsto od broja preživelih ipak rešilo da glasa za tog gurua primenjenog antivakseraja i sličnog mentalnog šlamperaja, povrh svega profesora Medicinskog fakulteta.

Superstar paranormalne Srbije nastavio je da se šunja po opskurnim podkastima ali i nacionalnim frekvencijama, a u Srbiji je to nacionalno dobro rasadnik za neshvaćene talente paranormalne i nenormalne misli, onih jurodivih likova koji će izjaviti: “Ljudska rasa nastala je na Marsu, odakle je došla na Zemlju, koja je u stvari ravna ploča, ali malo zakrivljena.” Što je rekao novopečeni narodni poslanik, dr Nestorović, nekom prilikom, u nekom studiju na planeti Zemlji gde sasvim slučajno trenutno boravi i još ima i biračko telo.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price