JESI LI VIDEO OVO?

Bulevar žrtava naših žena

Nije fraza, dragi Tomiću – meni je kao deklarisanom i autovanom muškarcu sve više na umu da bi ove naše državice bile bolje kada bismo rešavanje problema na jedno dve godine prepustili ženama

apr 12 2023, 08:31

Podeli

Ante Tomić i Dragoljub Draža Petrović će se na sajtu Velike priče dopisivati u novoj kolumni “Jesi li video ovo?”

Ovde možete da pročitate prethodni tekst Ante Tomića.

***

Druže Ante,

Želim ti otpisati na ono tvoje pisanije oko naših dragih žena od prošle nedelje. Mora da si video već da je supruga vlasnika & urednika tabloida Informer, tipa koji je krivično osuđen za uvredu pa odbio da plati 200.000 dinara kazne te spektakularno otišao na robiju u predviđenom trajanju od šest meseci, posle 48 sati uplatila tu sumu da bi ga izvukla iz Centralnog zatvora i vratila ga nazad u toplo porodično gnezdo.

I prekinula taj cirkus gde je ovaj uporno tvrdio da je osuđen za verbalni delikt, kleo se da veruje u svoje ideale i principe, izigravao Mandelu, pa na kraju izgoreo ko Palah. I za razliku od onih koji misle da je supruga gospodina Informera to uradila u dogovoru sa njim, ja sam u manjini i mislim da je supruga gospodina Informera to uradila zato što je mnogo pametnija i hrabrija od gospodina Informera, kao i sve žene uostalom.

– Aman, čoveče! Imaš kod kuće šestoro dece, najmlađe ima osam meseci, a ti praviš budalu od sebe – rekla je valjda gospođa Informer, i razjebala mu koncept žrtvenog jarca za 48 sati, koncept koji je smišljala cela režimska udruga spin mozgova, muškog pola, pretpostavljam.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price