JESI LI VIDEO OVO?

“Dragi Ante, šta je muškarac bez lamborginija…”

"Ne znam jesi li video to, neki klipan, sin Vučićevog kuma, juri kolima 200 na sat po centru Beograda i proziva policiju da mu ne smeju ništa"

mar 29 2023, 12:06

Podeli

Ante Tomić i Dragoljub Draža Petrović će se na sajtu Velike priče dopisivati u novoj kolumni “Jesi li video ovo?”

Ovo je Dražin odgovor na prethodni tekst Ante Tomića.

***

Dragi Ante,

To što si napisao prošle nedelje o smislu kanalizacije kao smislu civilizacije jeste prava tema o smislu današnjeg života, kada se pitamo zašto je ta nova, “dubaična” elita, jedna bahata, sebična i pohlepna skupina, a zajednica se, kao što kažeš, udavila u poplavi g..ana.

Srbi su još 1871. godine svog sujetnog apsolutistu pokušali da udave u govnima, što je bio jedan od najoriginalnijih atentata u bogatoj istoriji ubilačkog odnosa srpskog naroda i srpskih vladara. Srbi ga prvo obožavaju, pa ga posle ubiju.

Budući kralj Milan Obrenović je 6. oktobra te godine otišao u poljski klozet tokom posete Smederevu, daske na podu nužnika su popucale a on je propao u septičku jamu. Odatle su ga jedva živog izvukli združenom akcijom organa bezbednosti, te je to bio jedan od retkih primera da nekog vođu Srba uspeju da izvuku iz fekalija u koje je upao do guše. Jer ovi ovde uvek toliko potonu u isti sadržaj i bez upadanja u septičku jamu da ih ne može spasti ni zajednički poduhvat Gorske službe spasavanja, Mornaričkih foka i Ronilačkog kluba “Sunđer Bob Kockalone” iz Surdulice.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price