Premijer liga
Sport

Veliki okrugli sto – najava Premijer lige: Ko uzima titulu, ko ispada iz lige, ko će obeležiti sezonu (i po čemu)?

Ova pitanja sa jednakim interesovanjem postavljaju i tinejdžerka iz Singapura i geek iz osamdesetih koji zna napamet postavu Hadersfilda iz sezone 1970/71. Jer Premijer liga je nešto drugo

Premijer liga Premijer liga – ko uzima titulu? / Ilustracija Velike priče
avg 10 2023, 18:00

Podeli

Odbrojavanje nema smisla kada je u pitanju Premijer liga. Dve se sezone – jedan kraj i jedan početak – toliko uvežu i isprepliću kroz transfere, pravljenje strategija i fantazi ekipa, da se kontinuitet i ne gubi. Zato hvatamo poslednji voz da ono što će zvanično predstavljati novu sezonu najavimo na način na koji smo vas već navikli krajem prošle.

I u novom broju magazina Nedeljnika najavljen je „veliki okrugli sto“, pa je pritisak bio još veći da vam ponudimo odgovore koji bi mogli da daju dovoljno mesa i krvi za kvalitetno razumevanje konteksta svega što nas u Premijer ligi čeka u narednih nekoliko meseci.

Ekipa je uigrana – Vladimir Novaković (najtemeljniji, zlonamerni će reći najopširniji), Mihovil Topić (najprecizniji), Saša Ibrulj (najkoncizniji, zlonamerni će reći Mostarac) i Uroš Jovičić.

Ova pitanja sa jednakim interesovanjem postavljaju i tinejdžerka iz Singapura i geek iz osamdesetih koji zna napamet postavu Hadersfilda iz sezone 1970/71. Jer Premijer liga je nešto drugo.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price