Velika četvorka
Sport

Veliki okrugli sto: Da li uopšte postoji “regionalni” fudbal?

Okupili smo oprobanu ekipu da svako iz svog ugla podvuče crtu pod još jednu sezonu domaćeg loptanja

Velika četvorka Stara velika četvorka / Ilustracija Velike priče
jun 15 2023, 08:13

Podeli

Završena je još jedna sezona u svim domaćim prvenstvima. Iako u nekim od tih prvenstava ne vlada atmosfera olakšanja, prosečno osećanje je osećanje da smo uspeli da preživimo još jedan niz loše strategije (koje strategije?), loše organizacije (koje organizacije?), loše taktike (shvatili ste) i loše izvedbe, i da nas sada čeka kratka pauza pre nego što nas evropske kvalifikacije po principima hladnog tuša Wima Hoffa vrate u realnost.

Prvi nezvanični okrugli sto na ovom mestu – Fudbal i nogomet nemaju iste probleme – parcijalno je odgovorio na temu aktuelnih događaja u regionalnom fudbalu. Iako regionalni fudbal, baš zbog toga što nema iste probleme, zapravo i ne postoji.

Ovoga puta, okupili smo oprobanu ekipu – Vladimir Novaković, Saša Ibrulj i Mihovil Topić – da svako iz svakog ugla podvuče crtu pod još jednu sezonu domaćeg loptanja. Neka su pitanja svima zajednička, neki su problemi parcijalni, neka su rešenja svuda nedostižna, zato će svako pitanje od naših cenjenih autora zahtevati drugačiji pristup.

Ako nam nešto bude jasnije.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price