Najopasniji rezultat Podcast

Najopasniji rezultat, E10 – Finala evropskih kupova: Neki kažu da je moralo ovako

Trii velika finala i tri italijanske tragedije - sa dva domaćina i trojicom sagovornika

/ Mike Egerton / PA Images / Profimedia
jun 13 2023, 15:18

Podeli

Fudbalska sezona u Evropi je privedena kraju. Okej, igraće se F4 Lige nacija i kvalifikacije za EURO 2024, ali su klupske obaveze okončane. I nije bilo boljeg načina da se na predugu i zamornu sezonu spusti zavesa od pijanog Džeka Griliša koji se posle finala Lige šampiona nije presvukao 24 sata.

U desetoj, jubilarnoj epizodi podkasta Najopasniji rezultat, Marko Prelević i Uroš Jovičić analizirali su sva tri velika evropska finala i sve tri italijanske tragedije. Za svako od finala javio se po jedan sagovornik – Vladimir Novaković iz Belgije, Saša Ibrulj iz Švedske i Mihovil Topić iz Hrvatske.

Pričali smo o tome zašto je finale Lige šampiona bilo i politički i moralno teško prihvatljivo i zašto je, nasuprot tome, finale Lige konferencija tako lako dobilo dobrodošlicu u naše domove.

Spomenuli smo i Murinja i stokholmski Hamarbi i na kraju koplja slomili oko toga da li je hit desete epizode neka ABBA ili braća Galager.

Nažalost, kao i u stvarnosti, pobedili su ovi drugi.

Podkast “Najopasniji rezultat” možete da slušate na sajtu Velikeprice.com i na svim drugim platformama – Spotify, Deezer, Podcast.rs, Apple Podcast…

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price