Sport

Savršeno ludilo Gorana i Novaka

Noletu je trebala baš jedna takva glava da ga upozori na ono što slijedi, da mu kaže di se on u svojoj prebogatoj karijeri "Bogu zamirija", kako je onomad to Zec zavapio za sebe

/ SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia
mar 27 2024, 22:04

Podeli

Kažu da je sedma godina obično prijelomna kada su veze u pitanju, ma kakva im god priroda bila. A kada je “veza” Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića u pitanju, onda i pet godina djeluje kao neočekivano kratak period – sada po iznenadnoj objavi kraja njihove suradnje – ali i isto tako neočekivano dug period.

Genijalnost nerijetko prati i ludilo, a onog trenutka kada su tamo 2018. – prvo stidljivo, Nole i Marián Vajda – a onda i punopravno priključili Gorana u stožer, tenis je dobio savršeno ludilo. I kao takvo je i završilo: 12 Grand Slamova, godine na vrhu i pobijeni rekordi, ali i, Noletovom jelte, napomenom, također uz “malo drame”. Malo.

A sve nekako kreće od servisa, i trebalo je biti nešto takvo bitno a opet jednostavno da ih konačno i formalno poveže, da ta dva teniska genijalca ujedine svoj talent i svoje ludilo i vide što mogu ponuditi sportu kao takvom. Nole je, da sad toliko ne ponavljamo općepoznate fakte, te 2018. operirao lakat, i proces oporavka iziskivao je da modificira tehniku svog servisa i forhenda,

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price