Jel Lo i Aflek
Psihologija

Koliko šansi ima ljubav?

Kada su Ben Aflek i Dženifer Lopez pokušali ponovo neki su rekli da ne treba popravljati ono što nije nikada ni išlo zajedno

Jel Lo i Aflek Jednima je bio neophodan dokaz da prava ljubav može sve i zauvek živi, pronađe put do oporavka, a drugima, e oni su čekali ono što se upravo dešava / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
jun 26 2024, 04:53

Podeli

Kao i omiljene cipele ili sandale, i ljubav može da se pohaba. Za cipele odete kod obućara, nekog proverenog, on zalepi i zakrpi i nastavljate dalje. Ali dođe trenutak kada moraju u kantu, bez obzira na to koliko ste se vezali za njih.

A ljubav, za ljubav se ljudi često ne obraćaju nikome, rešavaju sami, požale se prijatelju, doduše u poslednje vreme osvešćeno (i preporučljivo) odlaze kod psihoterapeuta, i pitaju “da li je ovo kraj ili da pružim još jednu šansu?”.

Može li se ljubav “zalepiti” i “zakrpiti”?

Postoje oni koji veruju da je ljubav za ceo život i pružaju joj beskonačne šanse, i oni koji veruju da čim dođu problemi – to je dokaz da ljubav nije prava, niti večna, i pobegnu glavom bez obzira, do sledeće prilike.

Koliko šansi ima jedna ljubav?

Kada su Ben Aflek i Dženifer Lopez pokušali ponovo, posle dvadesetak godina nakon raskida koji ih je ostavio u višegodišnjoj patnji, svet se podelio: jednima je to bio za njihov život neophodan dokaz da prava ljubav može sve i zauvek živi, pronađe put do oporavka, a drugima, e oni su čekali ono što se upravo dešava – priču o novom razvodu. Jer oduvek su znali da ne treba popravljati ono što nije nikada ni išlo zajedno.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price