Tetovaže
Pronađeno u prevodu

Šta duže traje – kajanje posle tetoviranja ili umetnički trag?

Mastilo koje omogućava da tetovaža nestane sa kože posle 15 meseci, potpuno je promenilo umetnost i percepciju ljudi o tetoviranju

Tetovaže Tetovaže / Freepik/Velike priče
sep 10 2023, 05:00

Podeli

Ako biste želeli da uradite neku ludu tetovažu, poput Snupija koji puši džoint, bez preispitivanja da li je to dobra odluka, sada to možete uraditi bez brige o tome jeste li pogrešili. Jer može da bude kratkotrajna. U Americi, u Bruklinu, postoji kompanija Ephemeral koja ima studio za tetoviranje, ali ono što njih razlikuje od ostalih je što koriste mastilo koje bledi nakon devet do 15 meseci.

Za razliku od drugih privremenih tetovaža, kao što su kana ili neke vrste nalepnica, ove kratkotrajne tetovaže nanose se isto kao i one trajne – iglama.

Joanna Acevedo, radnica u prodavnici sladoleda koja se nalazi u blizini studija, ima više od 100 tetovaža po celom telu: „Jedini deo tela koji mi nije istetoviran su grudi.“ Mnoge njene tetovaže su besmislene – krokodil, mačija lobanja, bodljikava žica, reči „prženi biftek“, orao, kaktus i kornet za sladoled. Ili makar nama deluju besmisleno.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price