Majli Sajrus
Kultura

Cveće za album Majli Sajrus koje smo same sebi kupile

Nova Majli je Majli koja sebe stavlja na prvo mesto. Na tom stavu najavljenom singlom „Flowers“ počiva čitav album „Endless Summer Vacation“, koji sama autorka naziva ljubavnim pismom Los Anđelesu, a koji autorka ovih redova naziva ljubavnim pismom samoj sebi

Majli Sajrus Majli Sajrus / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
феб 06 2024, 08:39

Podeli

Nakon planetarnog hit singla „Flowers“ koji je instant postao TikTok trend, a u kome se, ako je verovati detaljima do kojih su došli Twitter i Reddit „analitičari“, razračunava sa bivšim mužem, omiljena zvezda milenijalki (posle Rijane, prim. aut.) objavila je album „Endless Summer Vacation“. I to kakav album.

Ako je slučajno i postojala osoba koja do sada nije znala za Majli Sajrus, čini se da je 2023. godine ta osoba zauvek prestala da postoji.

„Flowers“ su pevali svi, prvo oni „true“ fanovi, oni koji su sa 20 urlali uz „Wrecking ball“, a sa 25 shvatali da „Nothing breaks like a heart“, dakle ti što vole njen lirski subjekat koji pati, ali agresivno, „rock and roll meets country“ pati, potom muzički urednici, taksisti, svaka ili skoro svaka žena koja je imala Instagram story sa ovom pesmom.

Svi, čak i Zorica Marković.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price