Kultura

Bez brige, Boban Zdravković nije nigde nestao

Snima pesme, ima nastupe, živi u Nišu gde rekreativno igra tenis i fudbal. Ne slika se za novine i televiziju čisto da bi se slikao, za njega se ne vezuju skandali, ne ide po rijalitijima da se hvata za gušu sa Mikijem iz Kupinova i Erom Ojdanićem...

/ Ilustracija VP / Screenshot
avg 10 2023, 05:00

Podeli

Život naših estradnih zvezda tema je za vazda previše znatiželjne mase, tabloide i mitove od kada estrada postoji. Stvari su se naročito zakomplikovale od trenutka kada su narodnjaci sa vinjaka i špricera prešli na neke druge psihoaktivne supstance i avanzovali u rijaliti zvezde, influensere, skandal-majstore te počeli da se ponašaju i žive kao njihove kolege rokeri. Toliko je to uzelo maha da u jednom trenutku nisi mogao da razlikuješ ko je ko.

Odeš na koncert nekog narodnjačkog benda – a oni imaju imidž i odevnu kombinaciju koja je krosover Metalike i Linkin Parka. Onda odeš na koncert rokera i skapiraš da su Gile iz Orgazma i Dejan Cukić postarija gospoda, obučena u odelca, kravate i naočare, kao profesori komparativne književnosti na Filozofskom. Ili kao Cune s početka, sredine i kraja karijere. U toj kombinaciji turbulentnih vremena, alkohola, droge, sujete, manijačke želje da se bude poznat, slavan i bogat teško je ostati prizeman i normalan. Onomad sam čitao tekst o pevaljki koja se slikala ispred nečije tuđe vile sa bazenom glumeći da je njena, kasnije su tabloidi otkrili da živi na Kanarevom brdu u iznajmljenoj garsonjeri i peva kamiondžijama na Ibarskoj za bakšiš i pljeskavicu.

Nije sve kako izgleda ali pravila estradnog biznisa nalažu da pakovanje prodaje proizvod, tako da neke stvari moraju da se, eto, zapakuju.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price