Kultura

Bez brige, Boban Zdravković nije nigde nestao

Snima pesme, ima nastupe, živi u Nišu gde rekreativno igra tenis i fudbal. Ne slika se za novine i televiziju čisto da bi se slikao, za njega se ne vezuju skandali, ne ide po rijalitijima da se hvata za gušu sa Mikijem iz Kupinova i Erom Ojdanićem...

/ Ilustracija VP / Screenshot
avg 10 2023, 05:00

Podeli

Život naših estradnih zvezda tema je za vazda previše znatiželjne mase, tabloide i mitove od kada estrada postoji. Stvari su se naročito zakomplikovale od trenutka kada su narodnjaci sa vinjaka i špricera prešli na neke druge psihoaktivne supstance i avanzovali u rijaliti zvezde, influensere, skandal-majstore te počeli da se ponašaju i žive kao njihove kolege rokeri. Toliko je to uzelo maha da u jednom trenutku nisi mogao da razlikuješ ko je ko.

Odeš na koncert nekog narodnjačkog benda – a oni imaju imidž i odevnu kombinaciju koja je krosover Metalike i Linkin Parka. Onda odeš na koncert rokera i skapiraš da su Gile iz Orgazma i Dejan Cukić postarija gospoda, obučena u odelca, kravate i naočare, kao profesori komparativne književnosti na Filozofskom. Ili kao Cune s početka, sredine i kraja karijere. U toj kombinaciji turbulentnih vremena, alkohola, droge, sujete, manijačke želje da se bude poznat, slavan i bogat teško je ostati prizeman i normalan. Onomad sam čitao tekst o pevaljki koja se slikala ispred nečije tuđe vile sa bazenom glumeći da je njena, kasnije su tabloidi otkrili da živi na Kanarevom brdu u iznajmljenoj garsonjeri i peva kamiondžijama na Ibarskoj za bakšiš i pljeskavicu.

Nije sve kako izgleda ali pravila estradnog biznisa nalažu da pakovanje prodaje proizvod, tako da neke stvari moraju da se, eto, zapakuju.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price