Fenomen Prijović
Kultura

Aleksandra Prijović od Istoka do Zapada

Jedni kažu da ne znaju ko je. Drugi da tu muziku, čujte nas, glazbu, slušaju samo kad se napiju. Treći gledaju u njen Sombor i Beli Manastir. A ona samo peva

Fenomen Prijović Fenomen Prijović / Antonio Ahel / ATA Images / Profimedia
okt 14 2023, 08:48

Podeli

“Niko ne mora da zna. Onaj ko zna i voli ono što ja radim – on zna i sluša moju muziku”, ovim rečima počinje TikTok video u kome pevačica Aleksandra Prijović reaguje na komentare, tvitove (postove, po novoj terminologiji Ilona Maska, prim. aut.) povodom (takođe snimljene) ankete u centru Zagreba, a u vezi sa otvorenim petim koncertom u areni glavnog grada Republike Hrvatske.

Ti video-snimci prikazuju kako voditelj jednog hrvatskog radija nasumičnim (ili nenasumičnim) prolaznicima pokazuje sliku pevačice koja je pre samo nekoliko nedelja napunila tri beogradske Arene i čije se (zasada) dve sarajevske Zetre očekuju krajem ovog meseca, a oni pokušavaju da pogode ko se na toj slici nalazi.

U tim odgovorima, prosečno, svaka druga osoba otprilike zna o kome se radi.

Svaka osoba “između” kaže da tu muziku, to jest glazbu ne sluša, da joj nije jasan “hajp” i da ne zna informaciju o broju rasprodatih Arena. Čuveni hrvatski tekstopisac, muzičar i producent Tonči Huljić je gostujući u jednoj emisiji na ovu temu rekao da se hajp desio nakon onoga što se desilo u Beogradu.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price