Sport

Faktor Jokić u tri slike: Da li će mu Lebron i simbolički prepustiti tron

Nuggetsi su svoj posao u Coloradu odradili. Na Lakersima je pritisak jer od idućih pet moraju dobiti četiri, što znači da se margina za pogrešku smanjuje, a ni prije početka serije nisu bili favoriti

USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia
maj 21 2023, 05:00

Podeli

First things first, rekli bi Amerikanci. Denver Nuggetsi vode 3:0 protiv LA Lakersa u finalu Zapadne konferencije i Nikola Jokić je najzaslužniji za takav razvoj događaja. Što je još novo, možda će se zapitati Jokićevi i Denverovi fanovi, ali ne treba zaboraviti da su se još nedavno itekako mjerkali i vagali njegovi uspjesi i igre u playoffu zadnjih godina.

Postavljalo se i pitanje može li dominantna sila kakvu poznajemo iz 82 utakmice regularne sezone ponavljati isto kada treba odigrati 16 utakmica doigravanja. Prve dvije runde i ove utakmice protiv Lakersa valjda su sad svima dokaz da može. I ne samo dokaz, nego velikom broju fanova i satisfakcija s obzirom da je Jokić ostao bez MVP titule.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price