Los Angeles Lakers Walking Dead
Los Angeles Lakers Walking Dead Los Angeles Lakers Walking Dead / Ilustracija Velike priče

LA Lakersi su najbolja sezona serije „Walking Dead“

Kako su se LeBron James, Anthony Davis i njihovi ortaci snašli u borbi protiv zombija i svih svojih strahova

мај 15 2023, 14:37

Podeli

Još jedan loš dan za Ricka Grimesa. Okej, ne „probudio sam se iz kome u svetu koji su preplavili zombiji“ loš dan ili „sin je upucao moju ženu koja je tek rodila dete koje je verovatno napravio moj kum“ loš dan, ali da, prilično loš dan za Ricka Grimesa. Lice mu je prljavo, preko levog oka se pruža posekotina, a prljav beli zavoj visi sa ruke. Dahće dok se penje uzbrdo, tamo ka zatvoru, dok iza njega kaska grupa preživelih, na putu ka kući. Izgleda kao da bi mogao da se sruši u bilo kom trenutku.

Reditelj tada viče „Cut!“ i u kadar uleću ljudi koji rade na setu, dele voće glumcima i ostatku ekipe. Lincolnu međutim treba nešto više od činijice voća da bi se oslobodio sumornog lika Ricka Grimesa koga tumači u „Walking Deadu“. Teško je biti poslednja nada za čitavu civilizaciju.

Skip recap…

Halom se prolama potpuni muk, kako samo tišina ume da bude glasna. Još jedan loš dan za Lebrona Jamesa. Okej, ne „ne uspevam da zidam protiv J. J. Baree na niskom postu“ loš dan ili „J. R. Smith ne zna koji je rezultat na manje od minut do kraja utakmice“ loš dan, ali da, prilično loš dan za Lebrona Jamesa. Lice mu se topi u znoju, sto šuterskih rukava ne bi moglo da mu „zagreje ruku“. Dahće dok stoji u krugu tokom tajm-auta, okružen ljudima u zlatno-ljubičastom dresu, koji kao i on, samo žele da odu kuće.

I nema reditelja koji viče „Cut!“ i niko neće utrčati u kadar i doneti voće da se ekipa oporavi. Mada ni tona voća ne bi pomogla Lebronu da se oslobodi sumornog lika Lebrona Jamesa kog je tumačio početkom sezone – poslednje nade čitave „civilizacije“ Lakersa.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price