Društvo

Razgovor sa nevidljivom ženom

Većina ruskih državljanki koje se bave prostitucijom u Srbiji nemilosrdno je eksploatisana od agenata i stanodavaca, a tu je i korumpirana policija koja ih maltretira i zlostavlja

/ Image by Freepik
okt 03 2023, 05:00

Podeli

Svi znamo da su Nađa i devojke slične njoj tu negde, da postoje. Znamo, a opet biramo da ih ignorišemo. I nju, i njene koleginice, i sve ostale vrste seksualnih radnica. Valjda su baš iz tog razloga svi oni istovremeno i veoma ocrnjeni i veoma “svrsishodni”. Nađa je samo jedna od 700 do 800 ruskih državljana koji u Beogradu žive i u njemu se bave prostitucijom. A pošto je prostitucija u Srbiji ilegalna, neretko se dešava da Nađa i žene slične njoj budu brutalizovane ili pretučene od klijenata. Većina je nemilosrdno eksploatisana od agenata i stanodavaca, a tu je i korumpirana policija koja ih maltretira i zlostavlja, neprestano im preteći deportovanjem. 

Ipak, Nađa sebe ne predstavlja kao žrtvu, niti krivi druge. Ona je odabrala svoj put, i ma kolikim patnjama i bolima taj put bio popločan, on je njen. Kao i većina ljudi, Nađa radi, bori se za život i često mrzi svoj posao, ali ponekad i sama uspe da pronađe zadovoljstvo u njemu. Iza njenog vitkog tela i našminkanog lica, njenih veštačkih trepavica, noktiju i sramežljivog osmeha, krije se mlada, odlučna, brutalno iskrena žena koja se otvorila i ispričala priču onako kako bi se malo ko usudio. 

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price