Moto GP
Sport

MotoGP je igra za velike dečake

Elitni MotoGP je svet u kojem se momenti sreće i strepnje smenjuju u treptaju oka. Frenetični aplauz u sekundi prelazi u zvuk tišine, duboki muk nakon stravičnog pada ili sudara... Nova sezona je počela

Moto GP Moto GP / nordphoto GmbH / Bratic / imago sportfotodienst / Profimedia
мар 25 2023, 06:49

Podeli

Nakon gotovo decenijskog mandata španskih vozača optimizam tifoza na “Čizmi” pred novu sezonu poprima razmere euforije. Titulu brani Frančesko Banjaja, Italijan koji nastupa na italijanskom motociklu. To je izuzetno retka kombinacija, koja je na veliku scenu zakoračila nakon pedesetogodišnjeg posta. Nacija je ponosna i želi nove pobede, što će neminovno stvoriti veliki pritisak u boksu Ducati Lenovo tima. Ima li popularni Peko dovoljno štofa da učini najteže – odbrani titulu u elitnoj takmičarskoj klasi ili će navijači videti krunisanje novog vladara kraljevske klase?

Grand Prix u verziji na dva točka je igra za velike dečake. Igračke su skupe, brze i veoma, veoma opasne. Pravila postoje, ali se rasplet neretko dešava između redova. Upravo zbog toga elitni MotoGP je svet u kojem se momenti sreće i strepnje smenjuju u treptaju oka. Frenetični aplauz u sekundi prelazi u zvuk tišine, duboki muk nakon stravičnog pada ili sudara… To je dovoljno da milioni navijača tokom trkačkog vikenda odlože sve porodične obaveze i preskoče obavezni nedeljni ručak. Piše se opravdani izostanak.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Tagovi:

Velike price