Najopasniji rezultat Podcast

Nova sezona podkasta Najopasniji rezultat: Velika najava evrokupova

Druga sezona podkasta „Najopasniji rezultat“ otvara se pričom o evrokupovima – slušajte nas (i gledajte) svakog utorka

/ /IPA / Sipa Press / Profimedia
sep 05 2023, 19:00

Podeli

Posle prve sezone podkasta „Najopasniji rezultat“, u produkciji Velikih priča, razmišljali smo o njegovoj budućnosti.

U deset epizoda prve sezone – manje nego što smo želeli – koja je prekinuta zbog tehničkih problema, obradili smo mnoge zanimljive teme, od regionalnog do evropskog fudbala, NBA, Partizan i Zvezdu u Evroligi i golferski ustanak koji to zapravo nije bio. Nova sportska sezona – iako se u mnogim sportovima još nije zahuktala – još je luđa.

To znači da će biti tema i to znači da je po Kiplingovom uputstvu bilo potrebno da krenemo iznova, sa slomljenim alatom. Odlučili smo da se uzdamo samo u se i u svoje kljuse, pa smo u redakciji postavili setup za snimanje podkasta, kako bismo bili sa vama svaki put u dogovoreno vreme.

Dogovoreno vreme je utorak u 19 časova.

Tu ćemo biti svake sedmice, makar nas trojica iz šire rotacije od pet ljudi u kojoj su: Vladimir Novaković, Mihovil Topić, Saša Ibrulj, Marko Prelević i vaš standardni domaćin Uroš Jovičić. Pored najčešće fudbalske epizode utorkom, u pravilnim razmacima imaćemo bonus košarkaške epizode, sa našim košarkaškim ekspertom – Tonijem Lazarušićem.

Da naš odnos ne bi bio platonski i da ne biste morali da zamišljate kako svako od nas izgleda (okej, znamo da to svakako ne radite, ali dobro zvuči), potrudićemo se da od oktobra jednom mesečno organizujemo video LIVE podkast na YouTubeu.

Ovog prvog utorka posle preduge pauze, sastali smo se sa Vladimirom Novakovićem, koji živi i radi u Antverpenu, i Mihovilom Topićem, koji živi i radi u Omišu, da pretresemo sve najvažnije zaključke posle žrebova za evrokupove.

U grupnoj fazi evropskih takmičenja igraće čak šest klubova iz regiona, od čega tri iz Srbije i po jedan iz Hrvatske, Slovenije i napokon iz Bosne i Hercegovine.

Detaljno smo opisali kontekst oko tih klubova, grupe koje su izvukli, gde vidimo njihove šanse, i prognozirali broj bodova koji će svako od njih osvojiti. Eto male ankete i za vas. U DM na Instagram stranici podkasta pišite svoje prognoze na sledeća pitanja:

  • Koliko bodova će osvojiti Čukarički i TSC zajedno?
  • Koja će biti gol-razlika Zrinjskog?
  • Dokle može Dinamo u Ligi konferencija?
  • Šta bi bio uspeh Crvene zvezde u ovakvoj grupi Lige šampiona?

Naše odgovore na ta i sva druga pitanja, slušajte u prvoj epizodi, druge sezone podkasta „Najopasniji rezultat“.

Podkast “Najopasniji rezultat” možete da slušate na sajtu Velikeprice.com i na svim drugim platformama – Spotify, Deezer, Podcast.rs, Apple Podcast…

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price