Najopasniji rezultat
Najopasniji rezultat Podcast Sport

Podcast Najopasniji rezultat, E05 – Evroliga: Sve o Partizanovom uspehu i Zvezdinom posrtanju

U petoj epizodi podcasta Najopasniji rezultat, Uroš Jovičić sa Tonijem Lazarušićem pažljivo secira čitavu regularnu sezonu Evrolige, kroz naše glavne junake, regionalne, srpske, beogradske

Najopasniji rezultat Podcast Najopasniji rezultat / Ilustracija/Velike priče
apr 10 2023, 14:54

Podeli

Ostalo je da se odigra još jedno kolo Evrolige i još jedno mesto u play-offu. Ipak, odgovore na najvažnija pitanja smo već dobili – Partizan će nastaviti takmičenje, dok je Crvena zvezda ispala. O tome i svim drugim važnim evroligaškim timama, Uroš i Toni razgovaraju u novoj epizodi Najopasnijeg rezultata.

Partizan je sporije počeo sezonu, izgubio prvi derbi u ABA ligi i prvi derbi u Evroligi, pa se među navijačima osetilo nezadvoljstvo, čak i nepoverenje. “To ti je odlika našeg mentaliteta”, tvrdi Toni Lazarušić i ističe da je makar Željko Obradović zaslužio da navijači u njega imaju poverenje. “On je toliko puta do sada pokazao da ume da podigne formu tima u pravom trenutku”.

Zaista, crno-beli su kada je došao najvažniji period sezone pokazali da imaju i hijerarhiju i atmosferu i da su jako dobro vođeni i još mnoge stvari koje je naš košarkaški dvojac u ovoj epizodi podvukao kao važne za plasman u play-off.

Secirale su se partije Kevina Puntera, Matthiasa Lessorta, Dantea Exuma i svih onih koji su dali doprinos u tome da Partizan bude deo doigravanja.

A u play-offu?

Obradović je u karijeri odigrao 21 play-off seriju, a izgubio je jednu – skor 20/21 duva vetar u jedra samopouzdanja Partizanovih navijača. Hajp u Beogradu (i šire), ne može biti veći.

U petoj epizodi Najopasnijeg rezultata razgovaralo se i o Crvenoj zvezdi, njenom “trapavom tangu”, vojničkim čizmama Duška Ivanovića, ali i odgovornosti – Jovičić i Lazarušić smatraju da ona ne može pasti na leđa igrača i stručnog štaba.

Ko je onda kriv?

Zar je važno ko je kriv, kad se već sve to desi, kaže popularna pesma, a kojom pesmom završavamo petu epizodu i da li će na Dunavu zaista biti proslava, kao i koje smo nagrade i kome dodelili za regularnu sezonu Evrolige, poslušajte na svim audio platformama.

Sigurno je samo kom gradu ide nagrada za najbolji evroligaški grad. Biće ovo zanimljiv april u Beogradu.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price