Najopasniji rezultat
Najopasniji rezultat Podcast Sport

Podcast Najopasniji rezultat, E04 – Evropa sad: Arsenal, Napoli, Bayern

Ko je najvažniji igrač Arsenala, koliko će moći Tomas Tuhel u Bavarskoj, ali i zašto Napoli - o, blasfemije - nije toliko dobar kao što mislite?

Najopasniji rezultat Podcast Najopasniji rezultat / Ilustracija/Velike priče
apr 03 2023, 12:02

Podeli

U četvrtoj epizodi podcasta “Najopasniji rezultat” u produkciji Velikih priča, Uroš Jovičić razgovara sa Mihovilom Topićem i Sašom Ibruljem o najzanimljivijim fudbalskim pričama u Evropi u ovom momentu. Ili, kako smo rekli na kraju podkasta – Evropa sad.

Priča počinje “ligama petice” koje smo za ovu priliku samo “preleteli” – Olympique Marseille Igora Tudora kiksnuo je u petak, pa je posle ispadanja PSG-a iz Lige šampiona sve izvesnije da je francusko prvenstvo ponovo jednosmerna ulica. Isto je i sa Barcelonom i La Ligom.

A onda putovanje kroz četvrtu epizodu započinje u Minhenu, sa FC Holywood, kako često nazivaju Bayern, tim koji je progutao još jedan trenerski biser. Uspeli smo, doslovno sat vremena pre nego što je Frabrizio Romano, taj dosadni Twitter insajder, objavio informaciju, da predvidimo da bi Graham Potter mogao da dobije otkaz u Chelsea (ah, kakva mudrost), ali i da bi Nagelsmann mogao da bude baš njegov naslednik.

Fokusirali smo se na to zašto je Tuchel budala i zašto je i u kojoj meri Arteta klon Pepa Guardiole.
Napravili smo mali izbor igrača sezone u dresu Arsenala i u dresu Napolija, iako su priče o ta dva tima potpuno različite. U jednoj smo otplovili nizvodno sa trendom, u drugoj smo pravi partibrejkeri.

Podcast možete da slušate na svim audio streaming platformama. Podelite sa prijateljima koji vole fudbal i koji vole da slušaju o fudbalu.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price