Kultura

Samo vi ne slušate Jelenu Rozgu

Fenomen Magazina i pevačice koja je napunila „Arenu“ bez ikakve reklame i ušla u svaki „trending“ na svim društvenim mrežama

apr 15 2023, 07:00

Podeli

U bar tri grupna četa i bar dva “obična”, kada je u pitanju osoba koja stoji iza ovih redova, razgovor u prethodnih nekoliko dana odvija se u dva smera.

Prvi, koji je “Succession” smer, u kome se naširoko analiziraju postupci i dešavanja u poslednjoj, po mom osećaju, najboljoj epizodi ove serije, epizodi koja je sigurno promenila istoriju televizije, glumački manir, kao i sam pristup scenariju.

Ali ovo nije tekst o tome. Ovo je tekst o drugom smeru tih razgovora, video + komentar smer. I to ne mislim na video-snimke u onom milenijalsko-GenZ smislu, gde jedni drugima šaljemo video uz opis “ti”, “totalno ti” ili “mi kad xy”.

Ovde mislim na video-snimke sa TikTok platforme koji se u prethodnih pet dana šalju uz opis “vidi šta smo propustili” ili galerija telefona koji ipak idu uz komentar “vidi šta SI propustila”. To propušteno, to nažalost propušteno, to propušteno koje doseže nivoe propuštene prilike američke Akademije da nagradi “La La Land” Oskarom za najbolji film, odnosi se na solistički koncert Jelene Rozge u beogradskoj Štark areni, koji je, kako mediji prenose, održan pred oko 20.000 ljudi.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price