Victoria i David
Kultura

Pre Bekama, bila je Poš Spajs

Kroz čitavu karijeru, sem u periodu kada je njeno ime bilo zvučnije od njegovog, kroz sve ove godine uz nju je uvek bio i on

Victoria i David Victoria i David / Jason Shillingford / MirrorPix / Profimedia
okt 12 2023, 12:06

Podeli

U vreme kad se Dejvid Bekam tek probijao u Mančester junajtedu, dok su u njega verovali samo zaluđeni navijači tima sa Old Traforda, za grupu Spice Girls znao je ceo svet. I verovao im je. Svaka od pet pevačica ove grupe imala je svoj nadimak, a Viktorija, tada još uvek Adams, bila je Posh.

Priča porodice Bekam koju poznajemo danas – The Beckhams – otpočela je 1997. godine, kada su dve spajsice – Posh i Sporty – došle na jednu od utakmica Junajteda. Tom prilikom su se Dejvid i Viktorija upoznali, ali nisu imali priliku da razgovaraju. Nedelju dana kasnije, Viktorija se ponovo vratila na Old Traford. Nakon nekoliko pića, Dejvid je skupio hrabrost i prišao joj. Svoj broj telefona ostavila mu je ispisan na voznoj karti.

Četvoro dece i 25 godina kasnije – još uvek je čuva.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price