Kultura

“Možda samo svet nije znao…”: George Michael i kontroverzni dokumentarac “Outed”

Događaj koji je promenio trasu Georgeove karijere, ponovo postavio pitanje cene privatnosti u paparazzo pandemoniumu devedesetih

Ilustracija VP/Profimedia / Piero/Giacomino/Ropi / Zuma Press / Profimedia
mar 20 2023, 13:52

Podeli

Ne postoji gej muškarac koji ne zna šta je cruising. Neki će se možda praviti da ne znaju, kako bi ostavili utisak da su iznad razumevanja random seksa u javnom klozetu.

Ne uživaju svi gej muškarci u takvoj vrsti anonimne zabave, ali svaki do jednog zna šta ta reč znači – decenijama razvijan homo folklor i svojevrsni seksualni safari iz nužde (pun intended) ili fetiša. Manir da se na određenim opskurnim mestima (parkovi, WC-i, i nekad davno, porno-bioskopi) okupljaju diskretni (i oni mnogo manje diskretni) muškarci kako bi bez mnogo uvertire prešli na seks.

Samim tim, uspeva da na istom mestu okupi najrazličitije fele muškaraca kako nijedan gej klub niti Prajd nikad neće moći – tu su i starija gospoda u štirkanim košuljama, i batice u trenerkama što deluju kao da “tuku pedere” (ali samo za ekipu iz kraja), i tip koji radi u vašoj pošti, i makar dva-tri momka prenežnih crta lica za takvo sumnjivo mesto.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price