Foto-esej

Najsmešniji panel ikada

I bili su Veeeliki paneli i Veeelika žurka, ali daleko smo od kraja. Paneli nastavljaju svoj život, uskoro će biti objavljeni video materijali, a za početak foto-priča u kojoj je Nebojša Babić uspeo, na panelu sa Ante Tomićem i Dražom Petrovićem, da uhvati ono što je možda i najvažnije i što nam najviše nedostaje - osmeh

maj 26 2024, 13:11

Podeli

Kao Bata Stojković kad u onom nekom filmu u kom je pričao vic, onaj vic u kom su bili Englez, Francuz, Bugarin i naravno Srbin, pa nije baš mogao da se seti šta je tu bilo, ali je Srbin bio na kraju ispao najpametniji i sve ih je nadmudrio, tako možemo da počnemo i ovaj mali uvod u priču kojoj, izgleda, nisu ni potrebne reči. A često je tako kada odgovornost za nju, za priču, padne na objektiv gorepotpisanog autora ovog foto-eseja Nebojše Babića.

Tek, bili jednom na jednom panelu Ante Tomić i Draža Petrović… i sad ne mogu da se setim šta su tačno govorili, ali bili su mnogo pametni i duhoviti i na kraju je sve bilo mnogo smešno.

Završeni su Veeeliki paneli Velikih priča, bila je i Veeelika žurka – a sve u okviru Mikser festivala, ali daleko smo od kraja.

Život ovih panela zapravo tek počinje. Iako se tražilo mesto više, srećom tu su bili i objektivi i kamere da sve zabeleže, pa ćemo u narednom periodu objaviti i video materijale ovih razgovora/polemika/predavanja, bilo je tu zaista svega.

A za početak, dok su video materijali u pripremi, jedan foto-esej sa panela u kom su Ante i Draža uz sjajno moderiranje Nataše Miljković, reklo bi se zasemjavali prisutne.

Njihova priča je, naravno, mnogo dublja, pa i važnija – ok, naravno, i mnogo veća – od duhovitosti i viceva koji se provlače kroz dopisivanje u serijalu Jesi li video ovo na Velikim pričama.

Ipak, baš je lepo kada inteligentni i duhoviti ljudi učine da se svi oko njih osećaju tako lepo i veselo. Uskoro, dakle, video materijal sa naših panela, a sada foto-priča u kojoj je Nebojša Babić uspeo da na ovom panelu uhvati ono što je možda i najvažnije i što nam najviše nedostaje – osmeh.

Pogledajte i pokušajte da se ne nasmejete.

Sve fotografije: Nebojša Babić

A onda objektiv prelazi na publiku:

Organizacija festivala i Veeelikih panela je zadovoljna:

Smeh se nastavlja:

I tako do kraja:

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price