Društvo

“Zdravlje 21. veka”: Nagrada za Velike priče

Nagrađeni tekst se bavi problemom i uzrocima glavobolja

Nagradu je primila Ana MItić, urednica rubrika psihologija i zdravlje na Velikim pričama / Foto Galenika
jun 21 2023, 04:59

Podeli

Portalu Velike priče i novinarki Zorici Marković dodeljno je priznanje za jedan od najboljih tekstova u Galenikinom medijskom konkursu i doprinos podizanju svesti o važnostu prevencije i očuvanju zdravlja.

Na Svetski dan zdravlja, 7. aprila ove godine, kompanija Galenika je drugu godinu zaredom pokrenula medijski konkurs. Ovogodišnja tema konkursa je glasila “Zdravlje 21. veka’’, čime je Galenika želela da naglasi važnost zdravog stila življenja čoveka modernog doba.

,,Ovogodišnjom temom konkursa, želeli smo da naglasimo specifičnosti građenja i očuvanja zdravih navika, jačanja prevencije i očuvanja zdravlja u današnje vreme kada je zdravlje zapravo na udaru najrazličitijih faktora.

Zahvalni smo kolegama iz medija, koji su kvalitetom ovogodišnjih tekstova doprineli da konkurs bude uspešan i što smo zajedno istrajali u nameri da temu zdravlja stavimo u prvi plan.’’, izjavio je Nenad Burazor, član stručnog žirija i menadžer prodaje u Galenici.

Zorica Marković, dobila je drugu nagradu  za tekst objavljen na portalu Velike priče koiji se bavi problemom i uzrocima glavobolja.

Za najbolji rad odabran je tekst Marije Dukić objavljen na portalu magazina ,,Biznis i finansije’’, a ngrađeni su još  i tekstovi Danijele Nišavić (portal ,,Plodna zemlja’’),  Danijele Davidov Kesar (,,Politika’’) i Žakline Milenković (portal ,,Lepa i srećna’’).

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price