Društvo

Oluja koja je vikala “vuk”

Upozorenja su, kao u onoj o dečaku koji je vikao "vuk", ovog puta bila tačna, samo što nas više nije bilo briga. Ovog puta je bilo ozbiljno, ali zar to isto nisu govorili svakog dana u prethodnih pet-šest leta?

Iščupano drvo / Obrada VP, foto AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia
jul 28 2023, 05:00

Podeli

Tri su adrese odgovorne za ljudske žrtve i materijalnu štetu koju je, u dva navrata (zasad!) napravila “superćelijska oluja” iznad Srbije, regiona i dobrog dela Evrope. I nijedna, zamislite, nisu nanovo pronađeni HAARP (stvarno, gde je nestala cela ta pomama odjednom, zamenile je nove i gluplje teorije zavere?), ludi američki naučnici, Zapad koji želi da nas istrebi, pa čak ni Vojska Srbije koja je, kako smo saznali otoič kada nam je u goste dolazio Vladimir Putin, dok je još smeo i mogao da putuje, mogla da kontroliše vreme.

A nije kriv ni Putin, mada čudi da se nisu javile i takve teorije: naša je armija naučila kontrolu vremenskih prilika baš od braće Rusa, a sada su oni, ljuti valjda zbog onog oružja što ispod žita valjamo Ukrajincima, poželeli da nas kazne, pa udarili po našem nebu i našim usevima.

Ne, nije Putin, nije ni soldateska što se javi samo kada treba provozati dva-tri kamiončeta put Raške i nazad – krivi smo pomalo svi, mada neki više od drugih.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price