Društvo

Simbol svega najtužnijeg u kraljevskoj porodici

Kao da medicinska borba nije bila dovoljno teška za porodicu Kejt Midlton, javna strana ovog događaja je još jednom otkrila način na koji je Palata postala centar medijskog cirkusa

/ Prince and Princess of Wales / Ferrari / Profimedia
mar 23 2024, 06:00

Podeli

Pojavila se Kate. Da li smo, kao civilizacija gladna senzacije, dobili to što smo tražili?

Ono što je počelo kao žamor na mrežama pretvorilo se u zabavu za mase, a potom i u beskrupoloznu hajku. I u njoj smo učestvovali svi – klik na analizu sporne slike vamo, mim sa “lažnom Kate” tamo.

Danas, tačno šezdeset i pet dana nakon što je iz Palate objavljeno kako će se povući iz javnosti do katoličkog Uskrsa, i malo više od nedelje pre tog radosnog praznika, Kate je izašla pred svetsku javnost sa vestima koje je retko ko želeo i da predvidi.

Princezi od Velsa dijagnostikovan je karcinom i počela je hemioterapiju, objavila je u video poruci snimljenoj u Vindzoru u sredu od strane BBC-ja, u kojoj je opisala poslednja dva meseca kao “neverovatno teška za celu porodicu.”

Ovo dolazi kao šok nakon perioda intenzivne neizvesnosti o tome gde je i ko je krije od nas kada je nakon abdominalne hirurgije nestala iz vidokruga javnosti, u pokušavaju da se oporavi.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price