Sport

Veliki okrugli sto: Kako protiv Kanade – u sitna crevca

Košarkaška reprezentacija Srbije prijatno je iznenadila svoje navijače načinom na koji je pobedila Litvaniju. U polufinalu je čeka favorit za zlato iz senke...

Šaj vodi Kanadu do kraja / SHERWIN VARDELEON / AFP / Profimedia
sep 07 2023, 12:40

Podeli

Plavi – i tako ćemo ih na ovom mestu zvati dok pikslu za okruglim stolom drži U.J. – odigrali su onako kako su decenijama Plavi igrali. Pametnije od protivnika. Čvršće od protivnika. Sa većim, hm, sa većom hrabrošću. Tako je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u košarci pala Litvanija.

Protivnik Srbije u polufinalu biće Kanada. Tim sastavljen od dobrih NBA igrača i iskusnih igrača koji igraju u Evropi, vođen na odličan način sa klupe, biće najozbiljniji zalog do sada za Pešićev tim.

Velike priče su okupile standardnu ekipu oko okruglog stola – Toni Lazarušić, Miloš Jovanović i Uroš Jovičić – ne bi li predstavili svoje viđenje kako Plavi mogu do finala.

Naravno da su se i sporečkali. Red je.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price