Bekamov otac (prvi i pravi)
Sport

Tri Srđana Đokovića Dejvida Bekama

Totalno drugačiji ugao gledanja na razvoj Dejvida Bekama kao fudbalera, superstara i oca

Bekamov otac (prvi i pravi) Bekamov otac (prvi i pravi) / Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
okt 21 2023, 05:00

Podeli

Početkom godine se na mrežama pojavio sad već viralni video u kome Srđan Đoković, nakon što je Novak Đoković osvojio 10. titulu u Melburnu, godinu dana nakon deportovanja iz Australije, peva pesmu “Kosili smo seno” Dobrivoja Topalovića.

Već sad vam je u glavi taj video, to kako se on klati na jednu, pa na drugu stranu dok zadovoljno izgovara ono: “Kosi tata, kosim ja, kosili smo obadva”.

I jesu. Obadva. Ima i to gostovanje Srđana Đokovića od pre nekoliko godina u kome priča kako je pozajmljivao novac od zelenaša kako bi poslao Novaka na turnir. Srđan, dakle, u tom podkastu ispriča kako je, kako bi poslao Novaka na juniorski Grend slem u Americi, otišao kod tog čoveka koji daje novac na kamatu. Kamata je bila 12 odsto. Za njega je bila 15 odsto, jer mu se žurilo.

Srđan Đoković uzima taj novac, pristaje na te uslove, a onda, prema sopstvenim rečima, ode kući, zaključa se u kupatilo i razlupa sve. Kaže onda: “Trebalo je za mog sina. za mog sina i njegovu karijeru”. Karijeru njegovog sina znamo svi — u pitanju je jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena. Mada ova konstrukcija „jedan od“ i nije neophodna.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price