Platu? Istu kao onom momku tamo...
Sport

Razmislite šta vi možete da uradite za svoju zemlju, a ne koliko ona može da vas plati

Iskustvo koje je Julijan Nagelsman stekao u Bajernu, pomoći će mu na novom random mestu, onako kako mu je pomoglo i dok je pregovarao o svojoj plati na novoj poziciji

Platu? Istu kao onom momku tamo... Platu? Istu kao onom momku tamo… / Marc Schueler / imago sportfotodienst / Profimedia
okt 13 2023, 05:00

Podeli

Devet meseci pre Evropskog prvenstva u fudbalu 2024, Nemačka je morala da napravi cut. Julijan Negelsman našao se pred zadatkom da u timu uspostavi balans, stabilnost, hijerarhiju, kontinuitet, stil i prepoznatljivost, kao i da iskoristi njegov ogroman potencijal. Sve je to nemačkoj reprezentaciji nedostajalo u poslednje vreme, a poslednje je vreme i nastupilo – jer vremena nedostaje. Valid Regragui pokazao je na prošlom Svetskom prvenstvu s Marokom da dobri lideri mogu da isprave stvari za svega nekoliko meseci. Kao i u svojim prethodnim angažovanjima, Negelsman je bio prirodni kandidat za upražnjeno mesto selektora.

Da je izuzetno talentovan to svi znaju još otkako je, sa nepunih 30 godina, Hofenhajm spasao od ispadanja i doveo do Evrope. Međutim, još uvek nije dokazao da može da stvori vrhunski tim. U Lajpcigu je držao konce u svojim rukama, ali je zaostatak za Bajernom ostajao isti. U Minhenu je stekao iskustvo rada na najvišem nivou, i upravo bi mu to moglo pomoći na novom radnom mestu.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price