Patrick Mahomes
Sport

poslednja velika američka dinastija

Najteži put do finala... i njih dvoje

Patrick Mahomes Patrick Mahomes / John Angelillo / UPI / Profimedia
feb 12 2024, 15:04

Podeli

And they said
There goes the last great American dynasty
Who knows, if she never showed up, what could’ve been
There goes the most shameless woman this town has ever seen
She had a marvelous time ruining everything


– Taylor Swift, the last great american dynasty

 

Prva je četvrtina, i Tejlor Svift je u loži u crnom topu, bez rukava. Crvena trenerka joj je nehajno prebačena preko krila. Spava joj se – stigla je iz Tokija, sa iscrpljujućeg koncerta, kakav je njen svaki, pre samo nekoliko sati – ali se to ne vidi na njenom licu.

Ovo je trebalo da bude ta godina. Počelo je tako, uostalom, sporo i neinventivno, a onda se nastavilo, sporije i neinventivnije. Aktuelni šampioni izgledali su kao da im je dosta pobeda, kao da su počeli da veruju u sve te priče da nisu toliko dobri kao oni njihovi prethodnici, da bez Tajrika Hila “nije to to”, da ove sezone, napokon, ima i boljih.

Kansas City Chiefs su između 29. oktobra i 25. decembra doživeli pet poraza, ugrozivši u jednom trenutku i učešće u plej-ofu. Najteži je bio baš taj božićni – ubogi Las Vegas (!!!) Raiders ponizili su ih baš na njihovom Arrowheadu. Džabe i urlik poglavica, što se čuje sve do Kanzasa.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price