Pep
Sport

Crna mačka na daljinskom i antiklimaks učitelja i učenika

Nova epizoda Fudbala ponedjeljkom i opet kukamo ( i opet s pravom)

Pep Pep / Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia
apr 01 2024, 13:26

Podeli

Zalomi se tako petaka, subota i nedjelja, i to sve u jednom vikendu, kada Fudbal ponedjeljkom nije u stanju da ubode zabavnu fudbalsku utakmicu. Kao da crna mačka pređe ispred daljinskog, svaki izbor je pogrešan, ili barem pogrešniji od onog drugog o kojem smo razmišljali. Ali opet, ima petaka, subota i nedjelja, kada se Fudbalu ponedjeljkom, kao uostalom i svima vama, izbor nameće sam, a i dalje je pogrešan.

Jer postoji li iko ko se jučer svojevoljno odlučio preskočiti sudar Manchester Cityja i Arsenala na Etihadu?

Sve se postavilo tačno onako kako je trebalo. Reprezentativna pauza je učinila da se fudbala poželimo i više nego inače, Sky je danima pumpao priču o Super nedjelji, napisano je doslovno stotine i stotine tekstova, analiza, predviđanja, stvoren je hajp kakva utakmica koja potencijalno odlučuje o prvaku najkvalitetnijeg i najpopularnijeg fudbalskog takmičenja na svijetu uostalom i zaslužuje. To što se Mikel Arteta već godinama muči sa mentorom Pepom Guardilom, pogotovo na gostovanjima, dalo je dodatnu draž, kao i činjenica da je City u 57 uzastopnih utakmica zabio gol protivniku na Etihadu, odnosno da je Arsenal sve što je u ligi odigrao ove godine i dobio.

I onda smo – logično? – dobili antiklimaks.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate ili probajte besplatno mesec dana.

Velike price