Raskid
Pronađeno u prevodu

Najboljih 30 pesama za raskid

Da vas potopi tuga, da iz nje isplivate, pomislite kako ste sada okej, opet plačete, a onda vidite svetlo na kraju tunela

Raskid Raskid / Velike priče/Freepik
jun 01 2024, 05:00

Podeli

Tekst koji je objavio magazin Time, u trenutku u kom joj je to bilo potrebno, za Velike priče priredila Nikolina Ilić.

Raskid može da bude baš težak, a svako se sa njim bori na svoj način. Znate one viralne video snimke na društvenim mrežama koji pokazuju faze raskida kod žena i muškaraca. Žena prvo pati, pada u depresiju, slomljena je, dok se muškarac oseća oslobođeno, sjajno, izlazi, provodi vreme sa društvom… Posle nekoliko meseci uloge se menjaju, pa je ženi sve bolje, a muškarac dolazi u fazu depresije. I kod muškaraca i kod žena, neizostavni deo svake od ovih faza (posebno u fazi tugovanja) je muzika. Ona je tu da pomogne da prebolite i da se osećate bolje. Osim kada besomučno puštate pesme koje vas još više dotuku. Znate to? Naravno da znate.

Kada vam je potrebno da se dobro isplačete, tu je muzika. Kada vam je potrebno da plešete po stanu uz čašu vina, opet je tu muzika. Za smeh – opet muzika.

Lista pesama za raskid svedena je na 30 najboljih. Ova lista najboljih pesama za raskid sastavljena je tako da donosi utehu, ali i osveženje u teškim trenucima.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price