Najopasniji rezultat Podcast Sport

Podcast Najopasniji rezultat – Premijer liga: Dolazi ono pravo + Pitanja slušalaca

Ko su glavni kandidati za ispadanje? Ko bi 2030. mogao da bude u trećoj ligi na ivici bankrota? Koji je najveći klub u Engleskoj? Nova epizoda podcasta Najopasniji rezultat

/ David Klein / Zuma Press / Profimedia
sep 12 2023, 19:00

Podeli

Ima nekoliko nedelja kako su Vlada Novaković i Uroš Jovičić pričali o tome da je dobro što nisu napravili Fantasy ligu pre početka sezone. Ko bi mogao da potrefi šta će da se dogodi do kraja prelaznog roka, ko bi mogao da predvidi šta je konačni plan kog kluba, ko će kome oteti kog igrača, ko će prihvatiti, a ko će se gadljivo brecnuti kada Saudijci isprazne džepove.

Pričali su da je i za Fantasy i za bilo kakav presek stanja u Premijer ligi potrebno da prođe reprezentativna pauza.

I evo – odlazi.

Ako vam se Saša Ibrulj, koji je ove nedelje izabran iz naše široke rotacije, učini pomalo tugaljivim tokom druge epizode nove sezone Najopasnijeg rezultata, njegovi fudbalski problemi su islandske prirode. A ima vrlo sličnih problema mađarske i raznih drugih priroda u još jednom reprezentativnom prozoru za koji se svi nadamo da će što pre proći.

Jer nas iza njega čeka ono pravo.

O tom pravom smo i pričali.

Ko su glavni kandidati za ispadanje? Ko bi 2030. mogao da bude u trećoj ligi na ivici bankrota? Hoće li se Everton ikada zaista raspasti? I zašto to Liverpul ne bi dozvolio?

Pričali smo o Brajtonu i Brentfordu i o svemu što oni predstavljaju i još više o tome zašto to nije primenjivo na druge slučajeve i neke veće klubove od njih. Tu smo se malo sporečkali i da li u Engleskoj postoje dva najveća ili jedan najveći klub, ali to je normalno, zar ne?

Na kraju, posvetili smo pažnju timovima iz samog vrha i njihovim sastavima, trenerima, koliko se ta dva entiteta svakog od klubova mečuju, gde su tu uprave i navijači i da li iko i ko to može da ugrozi Siti?

O glavnom favoritu za titulu, najmanje smo pričali, a najavili smo i posebne epizode koje neki klubovi zaslužuju, pa nije bio red da na njih potrošimo tek koji minut.

Podcast Najopasniji rezultat možete slušati na svim audio platformama i na YouTube.

Poštovani, da biste pročitali 1 besplatan tekst potrebno je da se registrujete, a da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price