Kako da izgradite dobar život Podcast

Ova epizoda posvećena je svim bivšim ljubavima

U 19. epizodi podcasta" Kako da izgradite dobar život" pričali smo o tome koji su sve razlozi zbog kojih se javljaju bivši partneri... i šta uraditi "po tom pitanju"

/ Image by Freepik
jul 15 2023, 05:00

Podeli

Podkast “Kako da izgradite dobar život” možete slušati na svim platformama – Spotify, Deezer, Podcast.rs, Apple Podcast, YouTube – ili na sajtu Velikeprice.com.

Pričali smo o tome koji su sve razlozi zbog kojih se javljaju bivši partneri. I zašto neki umeju dugo da se javljaju posle raskida? Kako na to da li će se javiti utiče okolnost da li je veza bila duga ili kratka i ima li razlike i u tome ko je raskinuo?

Koliko god da znamo da je ponekad pogrešno viđati se sa nekima od njih, pa čak i samo razmenjivati poruke ili razgovarati, vrlo često pokleknemo. Zašto?

Ključno pitanje na koje ova epizoda daje odgovor jeste: šta bi trebalo raditi kada se javi bivši partner ili partnerka? O čemu bi trebalo razmisliti pre susreta sa bivšim? Spomenuli smo i čuveni par koji se pomirio posle više godina – Dženifer Lopez i Ben Aflek (a nisu jedini).

I šta da radimo u situacijama kada je to neko ko nas je baš povredio a sada nam piše sentimentalno poruke, izvinjenja, da žali i ono “nedostaješ mi”…

Da li je moguće biti ortak sa bivšim partnerom? U brakovima sa decom je to posebno važno pitanje.

Ovo je i priča o pomirenju i oproštaju. Ali nije uvek moguće dati drugu šansu. Kada je moguće i kada bi trebalo pokušati ponovo?

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price