JESI LI VIDEO OVO? Podcast

Jesi li video ovaj snimak?

Integralni video-zapis hit panela: Ante Tomić i Dragoljub Draža Petrović, prvi put uživo, o humoru, Srbima i Hrvatima, provinciji...

/ Fotografija: Nebojša Babić
jun 09 2024, 08:30

Podeli

Kuda ide naše društvo kada jedan nesuđeni profesor sociologije i filozofije u srednjoj školi i jedan nesuđeni organizator pozorišnih predstava prave najsmešnije panele, i to ikada?

To se u svom tekstu u okviru serijala Jesi li video ovo javno zapitao Dragoljub Draža Petrović. Morali ste i njemu, i njegovom kolegi Antu Tomiću, i moderatorki Nataši Miljković i celoj ekipi Velikih priča da verujete na reč.

Ali više ne morate.

Najposećeniji panel održan u okviru Mikser festivala krajem maja sada je dobio i svoju video-formu. Ante i Draža otkrili su kako izgleda njihovo dopisivanje, šta je za njih humor, kako se razumeju Srbi i Hrvati, po čemu se razlikuju mediji “ovde” i “tamo”, kao i šta znači biti kolumnista…

Na komentar Nataše Miljković da je jedan od najduhovitijih novinara iz sveta štampa, Dragoljub Draža Petrović pomalo se branio i time, ipak, dokazao hipotezu.

“Mi malo karikiramo ono što nam se desilo u životu i malo karikiramo u kolumni”, kaže Draža.

O nekrolozima, provincijalcima, važnosti regionalnog povezivanja, ali i Velikih priča – sat i šest minuta kvalitetnog zezanja i mnogo mudrosti prosejanih kroz smeh.

U narednom periodu očekuju vas i snimci ostalih panela Velikih priča.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price