Nataša Miljković, Ante Tomić i Dragoljub Draža Petrović na panelu Velikih priča na Mikser festivalu
JESI LI VIDEO OVO?

Kako smo bili predgrupa Bajagi i Ramštajnu

Došla su tako neka vremena da kad vidiš čoveka da se smeje, ti misliš da je on garantovano prolupao, totalno pošandrcao, jer kome je još do smeha

Nataša Miljković, Ante Tomić i Dragoljub Draža Petrović na panelu Velikih priča na Mikser festivalu Nataša Miljković, Ante Tomić i Dragoljub Draža Petrović na panelu Velikih priča na Mikser festivalu / Fotografija: Nebojša Babić
maj 29 2024, 05:00

Podeli

Ante Tomić i Dragoljub Draža Petrović se na sajtu Velike priče dopisuju u kolumni “Jesi li video ovo?”

***

Kultni Tomiću,

Ono što si mi pisao o magistru kineziologije sa sumnjivom diplomom koji je postao ministar poljoprivrede u Vladi Hrvatske, u Srbiji je odavno deo folklora – ovde imaš raznih niskokvalifikovanih i niskointeligentnih osoba koje su završavale razne FKPUM-e, što je skraćenica od Fakultet Kod Pumpe U Mladenovcu, samo da bi imale diplomu i preuzele kakav atraktivan državni resor ili javno preduzeće, te uspele u životu u državi gde je talenat nepotreban, bitno je imati formalno obrazovanje.

Mene više brine jedan prošlonedeljni događaj – ovde u Beogradu su jedan diplomirani student sociologije i filozofije na Filozofskom fakultetu u Zadru i jedan zamalo diplomirani student pozorišne i radio produkcije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu održali panel koji su u foto-reportaži na portalu Velike priče nazvali “Najsmešniji panel ikada“.

Kuda ide naše društvo kada jedan nesuđeni profesor sociologije i filozofije u srednjoj školi i jedan nesuđeni organizator pozorišnih predstava prave najsmešnije panele, i to ikada, ali hajde da slepo poverujemo autoru naslova koji je valjda diplomirao na Fakultetu za panele sa radom: “Najsmešniji paneli od Adama i Eve do stvarno najsmešnijeg održanog 24. maja 2024. na Dorćol placu”.

Poštovani, da biste nastavili sa čitanjem naših premium sadržaja, neophodno je da odaberete jedan od planova pretplate.

Velike price